If Vahinkovakuutusyhtiö Oyj

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Ifillä on laaja vakuutustarjonta sekä henkilö- että yritysasiakkaille.

Yritysvakuutukset

Jokainen yrittäjä tietää välttämättömyyden vakuuttaa yrityksensä toimitilat ja omaisuuden, mutta tärkein voi unohtua. Jos yrittäjä menettää työkykynsä, yrityksen toiminta kärsii varmasti. Ensimmäisenä uhattuna on oma ja perheenne toimeentulo. Pahimmassa tapauksessa voi joutua luopumaan yrityksestä.

Vahinkoihin on mahdotonta varautua ennalta, mikäli riskiä ei ole tiedostettu. Parempi tilanne on, kun riskit tunnistetaan ajoissa ja ne pyritään poistamaan. Huolellisella riskienhallinnalla pystytään ennaltaehkäisemään merkittävien riskien toteutumista ja näin välttämään huomattaviakin vahinkoja.

Autamme kartoittamaan yrityksenne riskit ja tekemään riskienhallintasuunnitelman. Tarjoamme osaamista ja työkaluja riskien löytämiseen, sekä apua riskeihin varautumiseen ja työkaluja niiden poistamiseen. Samalla selvitämme lakisääteiset vakuutusvelvoitteet ja varmistamme että yrityksenne toiminta ja perheen toimentulo on turvattu vapaaehtoisilla lisäturvilla.

Miksi valita if 

Turvalliset palvelut ja vakaat hinnat ilman yllättäviä korotuksia.

Tunnemme hyvin eri toimialojen riskit ja osaamme vakuuttaa ne oikein

Asiakaslähtöisyys, kartoitamme ja kuuntelemme asiakkaitamme joiden perusteella turvaamme liiketoimintanne.

Tutkitusti Suomen parasta korvauspalvelua, yli puolet ifin asiakkaista saa korvauspäätöksen vuorokauden kuluessa.

Tommi Aadeli
Yritysvakuutukset
+358452537373
tommi.aadeli@if.fi

 
Left Menu Icon